2019 Conference Schedule

The schedule framework for 2019 is shown below.  We offer opportunities for sessions of different lengths to provide a smorgasbord of learning experiences.  Focus is on interaction with ideas, experiences and people in engaging learning settings.

SATURDAY, MARCH 30, 2019
USF Sarasota-Manatee

8:00 – 9:00 am

Breakfast, Registration and Welcome

9:15 – 10:30 am

SATURDAY SESSIONS
75 minute session

10:30 – 11:15 am

Creative Jolt

11:15 – 12:30 pm

SATURDAY SESSIONS
75 minute session

12:30 – 1:30 pm

LUNCH

1:30 – 2:30 pm

AFTERNOON KEYNOTE

2:45 – 3:45 pm

SATURDAY SESSIONS
60 minute session

2:45 – 5:15 pm

SATURDAY SESSIONS
120 minute session with break

3:45 – 4:15 pm

BREAK
Snacks and Silent Auction

4:15 – 5:15 pm

SATURDAY SESSIONS
60 minute session

5:15 – 5:45 pm

Closing – Snacks, Raffle Winners

SUNDAY, March 31, 2019
Florida Studio Theatre

8:00 – 8:30 am

Breakfast and Registration

8:30 – 8:45 am

Sunday Morning Opening

8:45 – 9:45 am

KEYNOTE/PANEL/PLENARY

10:00 – 11:00 am

CONCURRENT SESSIONS
60 minute session

11:15 – 12:15 pm

CONCURRENT SESSIONS
60 minute session

12:15 – 1:00 pm

Closing and Goodbyes

* session times are subject to change